Ansikte

Ansiktsbehandlingar

I alla våra ansiktsbehandlingar arbetar vi flexibelt och utformar behandlingen för att ge dig och din hud bästa möjliga resultat.

Vårt mål är att du efter en ansiktsbehandling hos oss på SPA FOR HJO skall känna en större kunskap om din hud och hur du på bästa sätt skall ta hand om den för att den skall må bra.

Vi har verktygen och kunskapen att hjälpa dig nå dina mål.


Klassisk ansiktsbehandling 75min

I vår klassiska ansiktsbehandling ingår rengöring, hudanalys, plockning av bryn, peeling, portömning, mask, serum och ansiktsmassage. Avslutar behandlingen med vår produktrekommendationer för att få din hud att stråla


750:-

Klassisk ansiktsbehandling utan portömning 60min

I vår klassiska ansiktsbehandling ingår rengöring, hudanalys, plock av bryn, peeling, mask, serum och ansiktsmassage. Avslutar behandlingen med våra produktrekommendationer för att få din hud att stråla.


700:-

Djuprengörande ansiktsbehandling 60min

I vår djuprengörande ansiktsbehandling fokuserar vi på att rengöra huden.  Ingår rengöring, hudanalys, peeling, en längre stund till portömning och rengörande mask, dagkräm och vår produktrekomendation.


750:-

Ansiktskur 30min

I denna behandling fokuserar vi på att du ska få en så avkopplande stund som möjligt. Det ingår rengöring, mask och massage med dagkräm.


450:-

AHA-kur

För bästa resultat rekommenderar vi en kur på 5 behandlingar med ca 1 veckas mellanrum. AHA-kuren passar dig som känner att din hud behöver förnyelse, motverka finnar och pormaskar, minska ytliga rynkor och ärr eller för att bibehålla en hälsosam och fräsch hud.


I varje behandling ingår rengöring, AHA-pensling, specialmask och massage.


Kuren börjar med en klassisk ansitksbehandling och därefter 4st AHA behandlingar en gång i veckan (i mån det finns tider).


2800:- (För hela kuren)

AHA- behandling 45min

För att behålla bästa effekten efter en AHA-kur rekommenderar vi att boka denna AHA-behandling var 8-12 vecka.


550:-

Pure cell 

För första gången i världshistorien har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var omöjligt, nämligen att erbjuda "levande hudvård" som Maria Åkerberg har tagit fram.


MÅ är det första varumärket att erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden. Dessa levande stamceller lever tills den stunden som deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom den innehåller. Fördelarna är många. en  unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt med antioxidanter på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. 

Detta ger huden kraft att reparera sig självt.


1550:-